ΦΥΛΛΑΔΙΟ
aroma image top detail

Αρωματοθεραπεία

Η Αρωματοθεραπεία

αρωματοθεραπείαΤί είναι η Αρωματοθεραπεία

Η Αρωματοθεραπεία σήμερα γνωρίζει μια αναγέννηση και όταν χρησιμοποιείται με γνώση και αγάπη, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.
Η Αρωματοθεραπεία έγινε γνωστή πριν από 5000 χρόνια.  Για μερικά χρόνια ξεχάστηκε από πολλούς η αληθινή αρωματοθεραπεία και ο όρος χρησιμοποιείτο μόνο για ωραία αρώματα.  Τα τελευταία χρόνια όμως ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον εμφανίστηκε για την αρχαία θεραπευτική αρωμαντική γνώση.

Πώς βοηθούν τα αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να αναπαράγουν τον κραδασμό των φυτών και δεν είναι απλά όμορφα αρώματα, αλλά η «ψυχή που βοηθάει τη ζωή».

Η Αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως για την υγεία και την ομορφιά.  Όμως αναμφίβολα έχει μεγάλη θεραπευτική αξία, με αποτελέσματα που επηρεάζουν θετικά τις σωματικές και ψυχοπνευματικές λειτουργίες.

Τα αιθέρια έλαια έρχονται κατευθείαν από την καρδιά της φύσης.  Είναι η ψυχή των φυτών που έχουν τη δύναμη και τη σοφία να μας υποστηρίζουν σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητας.  Αυτό που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιούνται αγνά αιθέρια έλαια και σε πολύ μικρές ποσότητες.  Με τα αιθέρια έλαια ισχύει «όσο λιγότερο τόσο καλύτερο!».

Το να δημιουργήσει κανείς ένα θεραπευτικό μείγμα που θα υποστηρίξει την υγεία είναι εμπειρία, γνώση και αγάπη.

Νωρίς στις σπουδές μου ανέπτυξα μια αρμονική σχέση με τη φύση και τη γνώση μέσα από την επίγνωση και τη συνειδητότητα ότι τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να μας προσφέρουν λύσεις υγείας, χαράς, ελπίδας, αρμονίας με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Άλλωστε τα αιθέρια έλαια απευθύνονται σ’ όλους τους ανθρώπους: άντρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη, σ’ όλες τις περιπτώσεις και το κυριότερο χωρίς παρενέργειες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φυσικά Βιολογικά Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς

penny_smal.jpg

essentia logo original
Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας:
Τηλ: +30 2103628805

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας!

ΧΩΡΟΣ