ΦΥΛΛΑΔΙΟ
nea image top detail

Νέα & Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου

ESSENTIA VITAE: Η ΠΡΩΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρύθηκε και λειτουργεί ήδη από το Νοέμβριο 2011 στην Αθήνα, η Essentia Vitae, η πρώτη Ακαδημία Κλινικής Αρωματοθεραπείας στην Ελλάδα, με αντικείμενο την επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα της αρωματοθεραπείας για την αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών και ασθενειών.

Η Essentia Vitae, είναι «σχολή δορυφόρος» της Ακαδημίας Penny Price (Essentia Vitae: Satellite School of Penny Price Academy) και παρέχει στους σπουδαστές της πιστοποιημένο Δίπλωμα Κλινικής Αρωματοθεραπείας από την Penny Price Academy of Clinical Aromatherapy, ενώ πληροί όλες τις προϋποθέσεις ένταξης των αποφοίτων της στον Διεθνή Οργανισμό Αρωματοθεραπευτών IFPA (International Federation for Professional Aromatherapists).

Το πρόγραμμα σπουδών στην Ακαδημία Κλινικής Αρωματοθεραπείας Essentia Vitae, αποτελείται από πέντε ενότητες. Οι τέσσερις πρώτες είναι από 5 ημέρες η κάθε μία ενώ η τελευταία ενότητα είναι 4 ημερών, πλέον των σχετικών πρακτικών εφαρμογών και της μελέτης που απαιτούνται για την κάθε ενότητα.

Η ελάχιστη περίοδος ολοκλήρωσης της Ακαδημίας Κλινικής Αρωματοθεραπείας είναι οι 24 μήνες, ενώ ο μέγιστος χρόνος που ορίζεται από τον IFPA είναι οι 48 μήνες. Περαιτέρω, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων της Ακαδημίας, δια αλληλογραφίας.

Διευθύντρια της Essentia Vitae είναι η κα Μαρία Ζώρζου, πτυχιούχος κλινική αρωματοθεραπεύτρια της Penny Price Academy of Clinical Aromatherapy και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AuraVitae, εταιρείας που εισάγει και διακινεί φυσικά βιολογικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φυσικά Βιολογικά Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς

penny_smal.jpg

essentia logo original
Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας:
Τηλ: +30 2103628805

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας!

ΧΩΡΟΣ