ΦΥΛΛΑΔΙΟ
ess image top detail

Ποιοί Είμαστε

Ποιά είναι η Dr Penny Price

H Dr Penny Price, ιδρύτρια της Penny Price Aromatherapy Ltd. και της Penny Price Academy, μεγάλωσε στο μαγικό κόσμο των αιθέριων ελαίων, καθώς η παγκοσμίου φήμης αρωματοθεραπεύτρια Shirley Price, πριν από 40 χρόνια, πίστεψε στη θεραπευτική δύναμη της αρωματοθεραπείας, τη σπούδασε και δημιούργησε δικά της μείγματα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η Dr Penny Price, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι η μοναδική στον κόσμο που έχει πάρει δίπλωμα έρευνας της αρωματοθεραπείας από πανεπιστήμιο τέτοιου κύρους.

Έχοντας πάντοτε στο πλευρό της τη μητέρα της Shirley, δημιουργεί την Penny Price Aromatherapy Ltd., ενώ παράλληλα συγγράφει μια σειρά από βιβλία για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, των ελαίων βάσης & των ανθόνερων. Μαζί με το σύζυγό της Dr Robert Stephen ίδρυσαν την Penny Price Academy όπου διδάσκουν την επιστήμη της Κλινικής Αρωματοθεραπείας σε όσους ζητούν λύσεις υγείας και ομορφιάς μέσα από τη φύση.

Μέσα σε λίγα χρόνια η φήμη της Dr Penny Price εξαπλώθηκε παντού χάρη στην αγνότητα και αυθεντικότητα των αιθέριων ελαίων που παράγει και διακινεί, καθώς και των ελαίων βάσης, των ανθόνερων και των άλλων αρωματοθεραπευτικών προϊόντων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φυσικά Βιολογικά Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς

penny_smal.jpg

essentia logo original
Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας:
Τηλ: +30 2103628805

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας!

ΧΩΡΟΣ