ΦΥΛΛΑΔΙΟ
ess image top detail

Ποιοί Είμαστε

Ποιά είναι η Μαρία Ζώρζου

σχολή αρωματοθεραπείαςΗ Μαρία Ζώρζου γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1976.  Σπούδασε Marketing & Management στο Κολλέγιο St. George.  Στη συνέχεια εργάστηκε σε πολυεθνική εταιρία, αλλά πολύ γρήγορα την κέρδισε η μεγάλη αγάπη της για τα αγνά αιθέρια έλαια και τα προϊόντα που έχουν τη δύναμη μέσα από τα συστατικά τους, να ενισχύουν την υγεία σε όλα τα επίπεδα, μέσα από την καθημερινή φροντίδα.

Η Μαρία, καθώς ξεχειλίζει από ζωή και ευαισθησία, ίδρυσε το 2004 την εταιρία Aura Vitae, τη μοναδική εταιρία με όλα τα προϊόντα αγνά και βιολογικά.  Σε συνεργασία με έμπειρους θεραπευτές ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι γνώσης και εξερεύνησης.

Τα αιθέρια έλαια και τα αρωματοθεραπευτικά προϊόντα της Penny Price Aromatherapy Ltd. ήταν από τα πρώτα προϊόντα που εισήγαγε αποκλειστικά η Aura Vitae και διέθεσε στην Ελληνική αγορά.  Αυτή ήταν και η στιγμή που ξεκίνησε για τη Μαρία ένα ταξίδι γνώσης και συνεχής εξέλιξης μέσα από την πρακτική εφαρμογή των αιθέριων ελαίων.  Η πρακτική εφαρμογή και η επιστημονική γνώση που απέκτησε σπουδάζοντας στην Penny Price Academy of Clinical Aromatheapy της έδωσαν το κίνητρο για την ίδρυση της Ακαδημίας της Κλινικής Αρωματοθεραπείας Penny Price στην Ελλάδα, έτσι ώστε να σπουδάσουν όσοι επιθυμούν την τεράστια συμβολή της αρωματοθεραπείας στον τομέα της υγείας, της σωματικής και ψυχικής ευεξίας και της ομορφιάς.

Η κλινική αρωματοθεραπεία βασίζεται στις θεραπευτικές δυνάμεις των φυτών τόσο στο υλικό όσο και στο αιθερικό σώμα.  Ο συνδυασμός της επιστημονικής γνώσης και της αφοσίωσης σε κάθε αιθέριο έλαιο δίνει τη δυνατότητα να συνθέτεις τη μοναδική προσωπική συνταγή για κάθε ασθενή ξεχωριστά.  Αυτό σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των αιθέριων ελαίων περικλείει τη θεραπεία σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Φυσικά Βιολογικά Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς

penny_smal.jpg

essentia logo original
Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας:
Τηλ: +30 2103628805

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα & τις προσφορές μας!

ΧΩΡΟΣ